Cremer pastaret med pølsestykker
Fremgangsmåde:
Først sættes vand over til pastaen – her skal selvfølgelig salt i Når vandet koger kommes pastaen i og koges til den er færdig.
Imens tages en sautepande og der skrues op på fuld knald. Pølserne skæres i stykker af ca. 1 cm i tykkelsen og disse svitses. Man kan evt. bruge lidt olie på panden, hvis man føler for dette.
Rødløg og fenikel snittes i tynde skiver og kommes ned til pølserne i panden. Efter to tre minutter, hvor der røres i blandingen skrues der ned til middel varme.
Der krydres med salt og peber og 1/3 af fløden kommes i pølseblandingen.
Når pastaen er færdig kommes denne i panden og blandes med resten.
Resten af fløden tilsættes og panden skal nu have for fuld skrald under omrøring i to-tre minutter til fløden er kogt ind.
Selv pyntede jeg med lidt frisk timian fra haven – det ser nu så fint ud med de flotte lilla blomster… Meeeen, det smager nu også godt – man kan helt sikkert også anvende en anden krydderurt, men jeg synes faktisk at smagen af timian matchede ret godt.
Det er bare med at komme i gang folkens – det smagte super godt og tog ingen tid at lave (næsten ingen tid i hvert fald).
Kommentarer
Send en kommentar