Cremer pastaret med pølsestykker

Her en opskrift på en hurtig ret, som jeg fik bikset sammen først på sommeren. 

Ingredienser (til 2 personer):
250 g frisk pasta
3-4 pølse af god kvalitet (vi havde nogle vildt lækre pølser med smag af ramsløg liggende, som jeg havde fundet i REMA 1000)
1 rødløg
1 fennikel
1/4 liter fløde eller alternativt creme fine for en sundere udgave
Salt og peber
Eventuelt en god håndfuld frisk timian (altså NÅR retten laves med sæson herfor)


Fremgangsmåde:

Først sættes vand over til pastaen – her skal selvfølgelig salt i :-) Når vandet koger kommes pastaen i og koges til den er færdig.

Imens tages en sautepande og der skrues op på fuld knald. Pølserne skæres i stykker af ca. 1 cm i tykkelsen og disse svitses. Man kan evt. bruge lidt olie på panden, hvis man føler for dette.

Rødløg og fenikel snittes i tynde skiver og kommes ned til pølserne i panden. Efter to tre minutter, hvor der røres i blandingen skrues der ned til middel varme.

Der krydres med salt og peber og 1/3 af fløden kommes i pølseblandingen.

Når pastaen er færdig kommes denne i panden og blandes med resten.

Resten af fløden tilsættes og panden skal nu have for fuld skrald under omrøring i to-tre minutter til fløden er kogt ind.

Selv pyntede jeg med lidt frisk timian fra haven – det ser nu så fint ud med de flotte lilla blomster… Meeeen, det smager nu også godt – man kan helt sikkert også anvende en anden krydderurt, men jeg synes faktisk at smagen af timian matchede ret godt.


Det er bare med at komme i gang folkens – det smagte super godt og tog ingen tid at lave (næsten ingen tid i hvert fald).

Kommentarer

Populære opslag